thailand

daar ben ik weer!!!

ik zit in singburi, erg leuk en heeeel warm!!
gister een dag vol gepland om tempels te gaan bezoeken met 36 graden en blauwe lucht...olifanten gespot! heeel zielig even, hoe ze daar behandeld werden. daarom ga ik volgende week ze helpen!!!!!! de accomodatie is basic, koud douchen, maar is opzich oke. gister op de terug weg in zo'n geweldige bus. (open bus) begon het zooooo hard te regenen, helemaal drijf nat!! en we moesten anderhalf uur zitten... vandaag armbandjes gemaakt, thaise kookcursus gehad en gezwommen ( was echt zooo lekker) verder deze week gaan we nog naar een school, en apen resevaat..zaterdag of zondag vertrek naar wang tong!!! 300 km, boven singburi. eten is ook erg lekker, in de ochtend niet zo top! middag en avond heerlijk...ojaa en we hebben maandag ook nog een welkoms feest gehad van een locale school.. erg gaaf om te zien!!foto's komen er echt aan....

dikke kussen van rootje uit thailand...

xxxxx

Reacties

Reacties

Mart

Hé lief, klinkt goed allemaal, jammer dat ik de chat gemist heb was niet op kantoor. Leuke foto's!
Dikke kus, Pap

Bart

Hoi Romee,
Klinkt allemaal goed zeg!! Fijn voor jullie.
Erg leuk om de foto's te kunnen zien.....wat een prachtig land. Ga je ook een kookcursus volgen?....Wellicht kun je dan voortaan op maandag eerder komen.....grapje!!

Heel veel plezier
Bart

chris

hoi romee, leuk om je verhalen te lezen. en ook je foto's zijn mooi. veel plezier verder en wij kijken uit naar je volgende verhaal en foto's.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active